صندوق حمایت از زعفران ایجاد شود
نماینده مردم قاینات در مجلس شورای اسلامی گفت: برای چای که هم سطح زیرکشت، اشتغال و درآمدزایی پایین تری نسبت به زعفران دارد، سازمان ملی چای داریم اما برای زعفران چنین نهادی وجود ندارد و بر همین اساس بهدنبال این هستیم که طرح ملی زعفران و صندوق حمایت از زعفران ایجاد شود.
به گزارش تریبون،با بیان این مطلب اظهار کرد: در حوزه برندینگ زعفران کمتر فعالیت کردهایم چرا که صادرکنندگان ما در سالیان گذشته حق العملی کار می کردند؛ به این صورت که افرادی در خارج از کشور سفارش خرید میدادند، صادرکنندگان در داخل کشور زعفران را خریداری میکردند و در خارج از کشور تحویل می دادند؛ به ازای هر کیلوی زعفران مبلغی دریافت می کردند و به مراحل بعدش کاری نداشتند.
کانال تخصصی زعفران ورزشک صادراتی قاینات عاقله قیمتها به روز در سایت درج شده است
@saffronaghele
شرکت تعاونی کشاورزی عاقله قهستان ثبت ۱۳۵۰مهد زعفران وزرشک جهان قاینات .دفتر مرکزی قاینات ولیعصر ابتدای بلوار چمران برای خرید فقط تماس
۰۹۱۵۳۶۲۸۹۵۶
۰۹۳۶۴۵۶۸۳۴۷