زعفران/قائن/موزه
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباسی رئیس میراث فرهنگی،صنایع دستی وگردشگری قاین درگفتگو با خبرنگار نسیم قائن گفت:در شهرستان تاریخی و کهن قاینات ۳ مرکز حفظ و نگهداری اشیای تاریخی وجود دارد .
موزه مردم شناسی با ۸ غرفه شامل: مراسم چله و کف زنی، تلم زنی، جاجیم بافی، دستاسی، ریسندگی، زعفران (کاشت، داشت و برداشت)، کشاورزی سنتی و عروسی.
موزه مشاهیر و مفاخر شامل ۴ سالن: امرا، آموزش و پرورش، چهره های ماندگار، شعرا، شهدا، علمای دینی.
موزه آب در محل آب انبار بازار شامل اشیاء و تصاویر آب انبارها و حوض های بین راهی که در آینده نزدیک ۲ موزه عکس و زعفران به موزه های قاینات افزوده خواهد شد.
عباسی در رابطه با موزه عکس وزعفران گفت: طرح توجیهی موزه عکس تهیه و مورد تایید مسئولین امورموزه های سازمان در تهران قرار گرفته است و محل آن خانه قدیمی مرحوم صمدی تعیین شده است و تاکنون بیش از ۳۰ میلیون تومان جهت مرمت بنا هزینه شده.
وی افزود: موزه زعفران نیز در محل خانه موسوی که طرح توجیهی و محتوایی آن آماده و نیاز به فضاسازی داخلی دارد که در صورت تامین اعتبار، قابل انجام است.
عباسی اظهارداشت:یکی از مهم ترین عناصر فرهنگی ماو پل ارتباطی بین گذشته و حال و نیز ویترین هویت ملی، موزه ها هستند.
رئیس اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی وگردشگری قاین با اشاره به آثار تاریخی شهرستان گفت: قدیمی ترین اثر تاریخی قاینات، غار لکی آسپور است که در روستای خونیک گدار واقع شده است.
@saffronaghele
+۹۸۹۱۵۳۶۲۸۹۵۶
www.saffronaghele.com